Dodatne informacije

CROWN BOAT 470  je čamac najnovije generacije namenjen za sport i razonodu isključivo prilagođen za plovidbu na rekama i jezerima !

Namenjen je za 4 do 6 odraslih osoba gde im je na raspolaganju  8 metara kvadratnih da mogu komotno da borave i da se kreću po njemu uz najmanje moguće ljuljanje što mu omogućava njegova širina u gornjem delu koja iznosi 175 cm kao i dužina od 470 cm preko svega. Kostruktivno je izgrađen sa duplim dnom kao i bočnim stranicam sa četiri nezavisne vodonepropusne komore što mu garantuje nepotopivost!  Poseduje prednju i zadnju palubu koja služi za sedenje kao i zatvoreno podpalublje u koje se mogu odložiti stvari . Opremljen je i sa poprečnom klupom koja se može pomerati i predviđena je takođe za sedenje putnika. Širina čamca omogućuje veliku stabilnost prilikom boravka i kretanja ljudi po čamcu. Specijalnom konstrukcijom dna korita čamca  otpor vode pri kretanju je smanjen na minimum što mu omogućava izuzetnu brzinu na vodi kao i manevarske mogućnosti sa zantno manjom snagom motora.

CROWN BOAT 470 bez obzira na brzinu kretanja  svo vreme SKIJA po površini vode gde mu je istisna zapremina vode smanjena na minimum, a samim tim i otpor vode prilikom kretanja !